Benvinguts

Benvinguts.
Us presento el bloc del treball de recerca de Batxillerat
. Guanyador del XVè Premi Recerca Vila d'Olesa d'estudiants 2010. Una guia de 20 rutes pel terme municipal d'Olesa de Montserrat i el seu entorn més pròxim. Aquest bloc és un suport digital del llibre físic, on es reproduiran temes curiosos o temes relacionats amb el món natural olesà, per tal de fer conèixer i potenciar als olesans i als pobles veïns el divers patrimoni natural, cultural, geològic, etc. que poden trobar, com també events que s'anunciïn per desenvolupar en aquest espai del projecte.
El llibre fou publicat per Sant Jordi del 2012. Fins al novembre 2013: +820 guies venudes/12 presentacions a diferents pobles/+20 guies enviades a l'estranger.

(Twitter: #guiaexcursionistaolesa // @JoanSolerGi7)

divendres, 13 de juliol de 2012

Vacarisses. Balcó de Montserrat

Aquí es mostra la ressenya feta pel Sr. Àngel M. Hernández i Cardona en aquesta revista vacarissenca (Vacarisses. Balcó de Montserrat) en la revista nº 527 del mes de juliol. Només cal dir moltes gràcies!

Molt content pel ressò que ha generat aquesta guia inèdita i com la publicació es va expendint pel territori català en mans de diversos col·laboradors, organismes i entitats que els hi agraeixo profundament el seu interès i ajuda.

Cal seguir fent petites investigacions, que acabaran sent molt grans. Molts estudis i llibres s'han redactat al petit nivell d'Olesa, però ni de bon tros, està tot explorat. Sempre queda quelcom per estudiar, tan a nivell històric, natural o cultural, entre altres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada