Benvinguts

Benvinguts.
Us presento el bloc del treball de recerca de Batxillerat
. Guanyador del XVè Premi Recerca Vila d'Olesa d'estudiants 2010. Una guia de 20 rutes pel terme municipal d'Olesa de Montserrat i el seu entorn més pròxim. Aquest bloc és un suport digital del llibre físic, on es reproduiran temes curiosos o temes relacionats amb el món natural olesà, per tal de fer conèixer i potenciar als olesans i als pobles veïns el divers patrimoni natural, cultural, geològic, etc. que poden trobar, com també events que s'anunciïn per desenvolupar en aquest espai del projecte.
El llibre fou publicat per Sant Jordi del 2012. Fins al novembre 2013: +820 guies venudes/12 presentacions a diferents pobles/+20 guies enviades a l'estranger.

(Twitter: #guiaexcursionistaolesa // @JoanSolerGi7)

dijous, 11 d’octubre de 2012

Xerrada d'escriptors locals al Correllengua 2012

El passat dimecres 10 d'octubre es va fer una xerrada d'escriptors olesans a la casa de Cultura d'Olesa de Montserrat, promogut pel Correllengua i la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua). Presentat per Pere Salvador i amb ponència de M. A. Arrufat, Montse Cases i Joan Soler es va parlar sobre la llengua catalana juntament i relacionant les respectives obres.

Obres de temàtica completament diferent, des del punt de vista literari: poesia, novel·la i un estudi geogràfic respectivament. Amb les nostres opera prima vam questionar-nos un seguit de preguntes: com ens vam motivar? facilitats o dificultats? com començar a redactar? etc.

La idea de buscar autors locals des del Correllengua és una bona iniciativa, ja que en el cas d'Olesa, se'n disposa. Però aquest col·loqui és una de la desena d'activitats que s'ha promogut per aquesta setmana al poble i que està dedicada a la llengua catalana.


Acte a l'auditori       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada