Benvinguts

Benvinguts.
Us presento el bloc del treball de recerca de Batxillerat
. Guanyador del XVè Premi Recerca Vila d'Olesa d'estudiants 2010. Una guia de 20 rutes pel terme municipal d'Olesa de Montserrat i el seu entorn més pròxim. Aquest bloc és un suport digital del llibre físic, on es reproduiran temes curiosos o temes relacionats amb el món natural olesà, per tal de fer conèixer i potenciar als olesans i als pobles veïns el divers patrimoni natural, cultural, geològic, etc. que poden trobar, com també events que s'anunciïn per desenvolupar en aquest espai del projecte.
El llibre fou publicat per Sant Jordi del 2012. Fins al novembre 2013: +820 guies venudes/12 presentacions a diferents pobles/+20 guies enviades a l'estranger.

(Twitter: #guiaexcursionistaolesa // @JoanSolerGi7)

dilluns, 11 de febrer de 2013

Entrevista a La Xarxa Ràdio

Ahir diumenge van entrevistar-me des del programa de Via Verda de La Xarxa Ràdio (antiga COMRàdio). Un programa de diumenge d'esport, muntanya i natura, en antena de 16 a 18 hores. La intenció era parlar de la Guia Excursionista. Mitjançant una trucada telefònica van realitzar l'entrevista des de les instal·lacions de ràdio arenys (Arenys de Mar, Maresme) al voltant de dos quars de sis.

Aquest programa va adonar-se d'aquesta guia a través de la passada presentació al Centre Excursionista de Catalunya el dia 5 de febrer.
 


Com va nèixer aquesta guia, com es va fer el treball de camp, a quins llocs es pot adquirir i altres preguntes.

A la franja lateral de la pàgina inicial, podreu escoltar altres entrevistes sobre la guia realitzades per Olesa Ràdio.

-----------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada