Benvinguts

Benvinguts.
Us presento el bloc del treball de recerca de Batxillerat
. Guanyador del XVè Premi Recerca Vila d'Olesa d'estudiants 2010. Una guia de 20 rutes pel terme municipal d'Olesa de Montserrat i el seu entorn més pròxim. Aquest bloc és un suport digital del llibre físic, on es reproduiran temes curiosos o temes relacionats amb el món natural olesà, per tal de fer conèixer i potenciar als olesans i als pobles veïns el divers patrimoni natural, cultural, geològic, etc. que poden trobar, com també events que s'anunciïn per desenvolupar en aquest espai del projecte.
El llibre fou publicat per Sant Jordi del 2012. Fins al novembre 2013: +820 guies venudes/12 presentacions a diferents pobles/+20 guies enviades a l'estranger.

(Twitter: #guiaexcursionistaolesa // @JoanSolerGi7)

dilluns, 18 de febrer de 2013

Presentació a Can Pasqual. Esparreguera

El passat 16 de febrer es va presentar la Guia a Can Pasqual, Esparreguera. La presentació es podria incloure dins dels actes de les festes de Santa Eulàlia d'Esparreguera.

La assistència del públic va ser bona, tot i que en el municipi s'hi produïen altres actes com la fira d'entitats i artesanal, un acte de l'Assamblea Nacional Catalana i altres successos.

L'acte el va organitzar l'ajuntament d'Esparreguera juntament amb el Col·lectiu Esparreguerí de Recerques de la localitat. També van venir tres representants del consistori olesà.

El fet de tractar part del terme d'Esparreguera en la guia va cridar la curiositat d'aquest poble, quin patrimoni comparteixen les dues viles? Es va generar un col·loqui o xerrada amb curiositats entre els assistents sobre la Puda de Montserrat, les Ribes Blaves i la relació amb els Blaus i la coneguda ermita de Sant Salvador de les Espases.

D'esquerra a dreta: Pere Oleart, Montserrat Vilardosa, Joan Soler.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada